KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen.

MITEN KUUMAKIVIHIERONTA VAIKUTTAA?

Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Kuumakivihierontaa ei suositella mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on tunnettu ja arvostettu hoitomuoto, joka perustuu ikivanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja miellyttävä hoitomuoto, jossa käsitellään omilla erikoistekniikoilla niska, hartiat, olkavarret, pää, kasvot ja korvat. Hieronnalla pyritään kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen ja tasapainoon. Hoitoa suositellaan muuan muassa stressinhoitoon, lihasjännitykseen, päänsärkyyn, keskittymisvaikeuksiin, silmien rasitukseen, univaikeuksiin sekä korkean verenpaineen hoitoon. Tämän ohella se sopii hyvin rentoutumiseen ja hemmotteluun. Intialainen päähieronta voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin ja sitä voi ottaa joko yksittäisenä hoitokertana tai sarjana.

AROMAHIERONTA

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä sekä kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Aromaterapiassa hyödynnetään luomulaatuisista kasveista uutettujen eteeristen tuoksuöljyjen terapeuttisia ominaisuuksia. Öljyt vaikuttavat elimistöön sekä ihon että hengityksen kautta. Öljyt imeytyvät ihon lävitse verenkiertoon. Ne voivat mm. lievittää kipua, poistaa nesteitä, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä solujen aineenvaihduntaa. Monet eteeriset öljyt ovat myös antiseptisia ja tuhoavat bakteereita sekä viruksia. Oikein valitulla öljyllä voidaan mm. lievittää stressiä, laukaista lihasjännityksiä ja -kipuja, parantaa unen laatua, vähentää vaihdevuosivaivoja ja tasapainottaa verenpainetta.

CONQUEST KASVO- JA VARTALOHIERONTA

Conquest-kasvo- ja vartalohieronta on voimaannuttava ja rentouttava kasvojen, pään ja kehon hieronta. Hoito aloitetaan istuallaan tekemällä selän ja raajojen alueella rentouttavia hierontaliikkeitä sekä painelemalla akupisteitä. Tämän jälkeen hoidettava siirtyy hoitopedille, jossa hieronta keskitetään pääasiassa kasvojen ja pään alueelle. Hieronta on erittäin kevyttä käsittelyä sormenpäillä. Hoito on yhdistelmä klassista hierontaa, shiatsuhoitoa, lymfahoitoa sekä energiahoitoa. Vaikutukset näkyvät rentoutumisena sekä kirkastuneena ilmeenä. Mitään aineita ei tarvita hoidon aikana. Hoidettava lepää hoitopöydällä pitäen silmänsä kiinni ja antaa samalla kehonsa vaipua rauhalliseen olotilaan. Yksikin hoitokerta saa ilmeen kirkastumaan, mutta sarjahoidoilla saadaan jo näkyvämpiä tuloksia mm. otsaryppyjen silottaminen, ylähuulen poikittaisryppyjen väheneminen tai silmäluomien kohoaminen ilman kemikaalien käyttöä. 

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA

Erittäin rentouttava,  vyöhyketerapiaottein tehtävä jalkahieronta,  hieronnassa keskitytään enimmäkseen nilkan ja jalkaterän alueelle. Hieronnassa käytetään korkealaatuisia Young Living -eteerisiä öljyjä.